34. PTO Tulák

Tulák je moderní volnočasový oddíl pro děti, který dává smysl jejich volnému času.
Obnovení oddílové činnosti

Vážení rodiče,
tímto e-mailem bychom vám chtěli oznámit, že vzhledem k rozvolňování protipandemických opatření jsme se rozhodli obnovit schůzky. Bude se jednat o tři schůzky v následujících týdnech, poslední schůzka proběhne v týdnu od 14.6. - 16.6. 2021.
Ke schůzkám jsou však nějaká pravidla. Pravidla jsou následující.
Od dětí, či od vás budeme každou schůzku vybírat čestné prohlášení o tom, že byly děti testovány. Také lze předložit potvrzení o prodělání nemoci COVID-19 nebo potvrzení o očkování. Pokud někdo nebude nebude vlastnit čestné prohlášení, nelze jej na schůzku pustit. Čestné prohlášení najdete pod odkazem (vpravo - "otevřít pdfko"), je třeba přinést právě toto nachystané čestné prohlášení.


Při samotné schůzce je třeba dodržovat stejná opatření, jako která platí pro běžnou veřejnost v případě scházení. Ochrana dýchacích cest musí být v každém případě jen uvnitř. Venku je ochrana dýchacích třeba jen tehdy, pokud si děti budou navzájem blíž než na vzdálenost 2 metrů. Pokud se bude jednat o pohybovou aktivitu, tak ochrana dýchacích cest není třeba. Při příchodu proběhne také desinfekce rukou.
Doufáme, že se na schůzkách uvidíme v co největším počtu!

článek přidal

Hana Dudová




článek má přílohu