34. PTO Tulák

Tulák je moderní volnočasový oddíl pro děti, který dává smysl jejich volnému času.
Detektivní pátrání

V dnešní době není dvakrát snadné najít aktivitu, která se dá vykonávat v souladu s vládními nařízeními. Tuhle hru jsme tedy připravili nejen pro oddílové děti a jejich rodiče, ale taky pro kohokoliv z široké veřejnosti, kdo bude mít zájem si zahrát. Jedná se o detektivní pátrání představené formou hezké procházky po Hádech, která mimo pobyt na čerstvém vzduchu nabízí i zajímavou aktivitu pro malé i velké. Po trase budou rozmístěna jednotlivá stanoviště s drobnými úkoly, vedoucími k odhalení pachatele, a pokud se vám podaří záhadu rozluštit, dokonce i s odměnou na konci! Neváhejte se proto přidat, ať jste kdokoliv. Jen vás prosíme, s našimi plakáty nemanipulujte ani je neničte, budou uklizeny v určitém datu po skončení události. Doufáme, že si hru i procházku užijete, a pokud ano, určitě nám o tom dejte vědět třeba na facebookové stránce Tulák!


S sebou budete potřebovat pouze papír a tužku, případně mobilní telefon na zobrazení mapy. Stanoviště jsou vždy vidět z cesty. Pokud nějaké stanoviště nebudete moci najít, nebo bude poničené, tak nám dejte prosím vědět (730 611 895, [email protected]). Všechny listy najdete po zahájení i ZDE (nebo vpravo "otevřít PDFKO"), takže si je budete moci přečíst i v případě poničení a pokračovat dále. Termín výletu je stanoven na 15. 5. - 6. 6. Poté bude uklizen. Celková délka výletu je 9 km a zabere vám zhruba 2 hodiny. Mapu výletu najdete ZDE.


Vyzvednutí odměny probíhá v hotelu Velká Klajdovka. Pokud přijdete v otevírací době, tak stačí říci obsluze (buďto ve výdejním okýnku nebo na zahrádce), že byste chtěli ohlásit jméno pachatele. Ona vás poté nasměruje dál k samotnému předání. V případě, že odhalíte správného pachatele, tak za odměnu dostanete dva malé dárečky od Městské policie Brno. Pokud se vám nezadaří, tak dostanete alespoň jeden za účast. 



článek přidal

František Reitter




článek má přílohu